Een expositie in samenwerking tussen de PLAYGROUND in de Stadstuin en de Samfaina Foundation op 19 mei 2017. 8 Utrechtse artiesten kregen een podium en vormden samen een kleurrijke expositie. Het verhaal ontstond gaande weg en de titel spreekt eigenlijk voor zich. Kunstenaars en artiesten hebben het niet altijd makkelijk en moeten vechten voor een plek en een stukje Utrecht om ongestoord werk te kunnen maken en te kunnen laten zien. de PLAYGROUND gooide haar deuren open voor deze creatieve helden.

“Look for our work in the streets of Madrid, Utrecht, Amsterdam, Berlin, Ibiza and much more. The street is a playground!”

“Get ready boys, I’m on the way.”

“De schoonheid van het absurdisme is voor mij iets laten zien wat wezenlijk kan, terwijl het toch ongebruikelijk is.”

“Vrouwen zijn gek als ze denken dat ze gelijk staan aan mannen. Ze zullen eens en voor altijd, op elke mogelijk manier superieur zijn. Het word tijd dat vrouwen inzien hoe goddelijk ze wel niet zijn.”

“De façade van het huis is bijna als een gezicht, met donkere ramen als ogen, frontaal geschilderd als een portret.”

“Wat ik zo mooi vind aan schilderen is dat het gaat over je eigen bestemming creëeren. Je leert daardoor meer over jezelf en de wereld om je heen. En alsof dat nog niet genoeg is kan je de wereld om je heen ook nog inspireren, raken en haar schoonheid tonen.”

“Ik leg de focus op het maken van tekeningen waarbij het figuratieve beeld een deel wordt van geabstraheerd geheel. Dit ontstaat vanuit een verpersoonlijking van mijn fantasiewereld naar de realiteit.”

“When I enter my studio I enter a playground, I play like a child who’s playing with lego’s. I don’t want to leave.”